Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@13:08:40 GMT

هوش مصنوعی واژه های تازه می سازد

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۸۱۲۴۸

هوش مصنوعی واژه های تازه می سازد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، یک سیستم هوش مصنوعی جدید ساخته شده که می تواند واژه های جدید بسازد.

وب سایت ThisWordDoesNotExist.com  این واژه های جدید را می سازد که قبلا وجود نداشته اند. کافی است کاربران روی دکمه ای در سایت کلیک کنند و یک واژه تازه ساخته می شود.

این وب سایت توسط توماس دیمسون برنامه نویسی ساکن سن فرانسیسکو توسعه یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مهندس نرم افزار قبلا در اینستاگرام فعالیت می کرده است.

توماس دیمسون می گوید: در ماه فوریه شغلم را به عنوان مدیر مهندسی در اینستاگرام ترک کردم. من و دوستم سعی داشتیم شرکتی تاسیس و در حوزه هوش مصنوعی فعالیت کنیم. به این نتیجه رسیدیم که بهتر است به هوش مصنوعی اجازه دهیم نام خود را انتخاب کند.

اما همه گیری ویروس کرونا آغاز شد و او مجبور شد مدت زیادی در خانه بماند و در این مدت با الگوریتم نام سازی سروکار داشت.

دیمسون می افزاید: به طور تصادفی با یک دیکشنری مک روبرو شدم و واژه های مختلف به جای نام شرکت می ساختم.

او با استفاده از فایل دیکشنری که ساخته بود، به این الگوریتم آموزش داد تا میان بخش های مختلف سخن گفتن، تعریف و موارد استفاده تمایز قائل شود. 

به عنوان مثال یکی از واژه های ساخته شده توسط این الگوریتم sesquipedalian است. این واژه به معنای  فردی است که از واژه ها غیر  معمول بیش از اندازه استفاده می کند.  واژه دیگر salvestate به معنای انتقال صندلی خودرو به اتاق غذا خوری است.

کد خبر 4927515 شیوا سعیدی قوی اندام

منبع: مهر

کلیدواژه: هوش مصنوعی کلیدواژه نوآوری ویروس کرونا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان تحقیقات علمی فناوری نانو تولید نوآوری فناوری فضایی کووید 19 امنیت اطلاعات اینترنت گوشی هوشمند پارک فناوری پردیس زلزله هوش مصنوعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۸۱۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توانایی زبان فارسی در گرو این است كه زبان علم باقی بماند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی شیوا، عضو هیئت‌علمی گروه واژه‌گزینی فرهنگستان زبان و ادب فارسی در یک گفگوی تلفنی در مورد چگونگی افزایش توان زبان فارسی در ساحت توانمندسازی گنجینه واژگانی گفت: برنامه‌ریزی زبانی یك برنامه‌ریزی سنجیده علمی، حساب شده برای حال و آینده زبان بر اساس داشته‌های زبان است.

او افزود: برای برنامه‌ریزی زبانی باید همپای دانش‌های روز و در حد توان و یا بیشتر باید واژه‌سازی و واژه‌گزینی انجام شود و علم روز را به زبان خودمان بیاموزیم.

شیوا با بیان اینكه توانایی زبان فارسی امروز در گرو این است كه زبان فارسی زبان علم باقی بماند یا اگر كاستی‌هایی در این زمینه وجود دارد برطرف شود تصریح كرد: جلوه‌گاه این برای برنامه‌ریزی زبانی می‌تواند در نهادهایی مانند فرهنگستان زبان و ادب فارسی باشد.

عضو هیئت‌علمی گروه واژه‌گزینی فرهنگستان زبان و ادب فارسی اظهار داشت: اگر زبان فارسی بتواند از عهده تعبیر و اصطلاح‌گزینی برای واژه‌های تخصصی در هر زمینه‌ای برآید می‌توان به ماندگاری درازمدت آن کاملاً امیدوار بود.

*** رخنه زبان بیگانه، زبان را از پویایی باز می‌دارد

وی با اشاره به اینكه امروزه در حوزه علوم جدید بسیاری از اصطلاحات و واژگان وارد زبان فارسی شده است بیان داشت: اگر دروازه‌های زبان را به حال خود رها كنیم و به روی زبان بیگانه گشوده باشد به مرور واژگان بیگانه چنان در زبان رخنه می‌كند كه زبان را از پویایی باز می‌دارد و به وابستگی عادت می‌دهد.

شیوا اذعان داشت: واژه‌سازی یكی از مهم‌ترین اركان در برنامه‌ریزی زبانی است و باعث می‌شود ‌شان زبان حفظ شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • الگوریتم اینستاگرام تغییر می کند؟
  • چرا اینستاگرام الگوریتم خود را تغییر می‌دهد؟
  • ظهور شاه‌کلید قفل‌های دیجیتال/ رایانه‌های کوانتومی رمزگذاری را بی‌معنا می‌کنند
  • توانایی زبان فارسی در گرو این است كه زبان علم باقی بماند
  • ‌تازه‌ترین دست‌آوردهای هوش مصنوعی در تصویر برداری پزشکی
  • برج بابل، برج سکوت؛ جستاری در ستایش سکوت و تنهایی
  • محمدحسین لطیفی فیلمی درباره امام رضا (ع) می‌سازد
  • نگاه تاریخی به خلیج فارس راه حل مناقشات منطقه‌ای
  • محمدحسین لطیفی فیلمی درباره امام رضا(ع) می سازد
  • تبدیل افکار خاموش ذهن به گفتار| ابزاری که اندیشه را واژه می‌کند!