Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-05-01@15:56:39 GMT

هوش مصنوعی علیه وب تاریک

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۷۷۹۶۳

هوش مصنوعی علیه وب تاریک

ایتنا - محققان دانشگاه ام آی تی می‌گویند ماهیت پیچیده و غیرقابل ردگیری فعالیت‌های بخش تاریک وب یک چالش جدی است.
در کنار بخش عادی وب که برای مطالعه خبر، ارسال ایمیل و غیره استفاده می‌شود، بخش دیگری از وب برای فعالیت‌های غیرقانونی به کار می‌رود که هوش مصنوعی درک بهتر آن را ممکن خواهد کرد.

به گزارش ایتنا از مهر، بخش تاریک وب میزبان سایت‌هایی ناشناس برای خرید و فروش اطلاعات خصوصی کاربران، مواد مخدر، محتوای هرزه نگارانه، اسلحه و حتی قاچاق انسان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پلیس و مقامات قضائی در کشورهای مختلف جهان سال هاست که برای متوقف کردن فعالیت بخش تاریک وب در تلاش هستند، اما چالش‌های فراروی تحقیق و بررسی در این زمینه باعث شده گردانندگان این قسمت از فضای مجازی آزادانه به تخلفات خود ادامه دهند.

محققان دانشگاه ام آی تی می‌گویند ماهیت پیچیده و غیرقابل ردگیری فعالیت‌های بخش تاریک وب یک چالش جدی است. از سوی دیگر بسیاری از سایت‌های فعال در این بخش عمر کوتاهی داشته و بعد از کلاهبرداری‌های کلان به سرعت غیرفعال می‌شوند. اما با طراحی یک نرم افزار مبتنی بر هوش مصنوعی می‌توان داده‌های موجود را به سرعت تحلیل و افراد خلافکار فعال در بخش تاریک وب را ردگیری کرد.

این نرم افزار می‌تواند ارتباط میان خریداران و فروشندگان خدمات مختلف در بخش تاریک وب را در لایه‌های مختلف آن شناسایی و ردگیری کند تا تغییر مکرر سایت‌های فعال نیز خللی در تحقیقات پلیسی ایجاد نکند.
نرم افزار یادشده می‌تواند نمایه‌ای دقیق از هر یک از خلافکاران بخش تاریک وب ایجاد کند تا با بررسی‌های فنی، حتی در صورت تغییر نام کاربری این افراد باز هم قابل ردگیری و شناسایی باشند. این ردگیری‌ها محدود به بخش تاریک وب نیست و می‌تواند در بخش عادی وب نیز ادامه یابد.

این نرم افزار از توانایی خوبی برای پردازش حجم بالایی از اطلاعات نیز برخوردار است و نیاز پلیس به بررسی دستی اطلاعات خلافکاران بخش تاریک وب را برطرف می‌کند. پژوهشگران ام آی تی دقت این نرم افزار را ۹۵ درصد تخمین زده و می‌گویند در حال تکمیل قابلیت‌های آن هستند.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: وب تاریک هوش مصنوعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۷۷۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایموجی صوتی؛ قابلیت بسیار عجیب نرم‌افزار تماس اندروید

اپلیکیشن تماس اندروید قابلیت جدیدی دریافت کرده و ایموجی صوتی را در دسترس برخی از کاربران قرار داده است.

ایموجی‌های صوتی در اپلیکیشن Phone در واقع افکت‌های صوتی استانداردی هستند که با انتخاب یکی از چند ایموجی تشویق، خنده، جشن، گریه و صدای تبل (???? ???? ???? ???? ???? ) پخش می‌شوند.

وقتی شما به عنوان تماس‌گیرنده یکی از ایموجی‌های صوتی را انتخاب می‌کنید، اپلیکیشن تماس گوگل انیمیشن کوتاهی را همراه با افکت صوتی به مدت چند ثانیه پخش می‌کند که در هر دو طرف تماس شنیده می‌شود.

گوگل در توضیح قابلیت جدید اپلیکیشن تماس می‌گوید: «احساسات و حالت‌های مختلف خود را با صدا‌هایی مانند تشویق، خنده، گریه یا تبل از طریق لمس تصویر هریک از ایموجی‌ها به طرف مقابل ابراز کنید.»

برای فعال‌کردن ایموجی صوتی باید وارد بخش عمومی (General) تنظیمات گوشی شوید یا در صفحه‌ی اپلیکیشن تماس، روی بیشتر (More) بزنید تا گزینه‌ی ایموجی صوتی (Audio Emoji) را مشاهده کنید.

پس از فعال‌کردن، دکمه‌ی «ایموجی صوتی» در صفحه‌ی اصلی اپلیکیشن ظاهر می‌شود و به شما اجازه می‌دهد با زدن روی آن، یکی از شکلک‌ها را انتخاب کنید تا صدای مرتبط پخش شود.

به‌نظر می‌رسد که محدودیتی برای استفاده از این ایموجی‌ها وجود دارد، زیرا فاصله‌ی کوچکی بین استفاده‌ی مجدد از آنها لازم است که از پخش پشت سر هم صدا‌ها جلوگیری می‌کند.

ایموجی صوتی درحال‌حاضر از طریق آخرین به‌روزرسانی اپلیکیشن Phone گوگل در کانال بتا (نسخه‌ی ۱۲۸) در دسترس است. این ویژگی احتمالاً در هفته‌های آینده برای تمام کاربران منتشر خواهد شد.

منبع: زومیت

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • ۵ اقدام برای جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار
  • ایموجی صوتی؛ قابلیت بسیار عجیب نرم‌افزار تماس اندروید
  • فعالیت‌های گسترده دانشجویان لبنانی در حمایت از غزه+تصاویر
  • دومین فوران آتشفشان در اندونزی/ فرودگاه تعطیل و خورشید تاریک شد!
  • قالیباف: این مجلس به دوران تاریک رانت‌های صنفی پایان داد
  • باج‌افزار‌ها چطور باج می‌گیرند؟
  • باج‌افزارها چطور باج می‌گیرند؟
  • تازه‌ترین شواهد از وجود سیاره X در لبه تاریک منظومه شمسی
  • باج‌افزارهای جدید چطور حمله می‌کنند؟
  • ایلان ماسک راه جولان خودروهایش در چین را باز کرد