Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - دانشمندان مي‌گويند موفق به ابداع هوش مصنوعي شده‌اند که مي‌تواند سيستم امنيتي وب‌ Captcha را فريب دهد.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از BBC، سيستم امنيتي كاپچا (Captcha) كاربران را به چالش مي‌كشاند تا با درك تركيبي از حروف و اعداد كه معمولا ماشين‌ها در درك آنها مشكل دارند، انسان بودن خود را به اثبات برسانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محققان الگوريتمي طراحي كرده‌اند كه چگونگي واكنش مغز انسان به اين معماهاي بصري را تقليد مي‌كند. شبكه عصبي‌اي كه مي‌تواند حروف و اعداد را از روي شكل‌هاي آنها تشخيص دهد.
اين مطالعه توسط شركتي به نام ويكاريوس انجام گرفته‌است،‌شركتي كه دو غول تكنولوژي جهان،‌جف بزوس از آمازون و مارك‌زاكربرگ از فيس‌بوك آن را در كاليفرنيا تاسيس كرده‌اند تا در زمينه هوش مصنوعي فعاليت داشته باشد.
كپچا(Captcha) چيست؟Captcha كه مخفف Completely Automated Public Turing test to tell Computers and Humans Apart به معني تست عمومي كاملا خودكار تورينگ براي متمايز ساختن انسان از رايانه، در دهه 1990 با هدف جلوگيري از استفاده‌از سيستم‌هاي خودكار براي ايجاد حساب‌هاي كاربري تقلبي در وب‌سايت‌ها ايجاد شد.
كاربر زماني كه مي‌خواهد وارد حساب كاربري‌اش شود، بايد با حل كردن معمايي كوچك انسان بودن خود را به اثبات برساند، اين معما شامل شناسايي حروف، ارقام يا اشيائي است كه تغيير شكل‌ داده‌اند يا به شكلي متحرك شده‌اند. رايانه‌ها معمولا از پس اين معماها بر نمي‌آيند و گوگل ادعا دارد تست reCaptcha در اين سايت به اندازه‌اي پيچيده‌است كه درصد موفقيت انسان‌ها نيز در آن 87 است.
با اين‌همه محققان شركت ويكاريوس ادعا دارند هوش مصنوعي آنها مي‌تواند حروف و تصاوير تغيير‌شكل داده شده را شناسايي كند.
شبكه‌هاي عصبيدانشمندان براي اينكه به رايانه‌ها شناسايي تصاوير را بياموزانند از شبكه‌هاي عصبي استفاده مي‌كنند، شبكه‌هايي بزرگ از رايانه‌هايي كه براي حل كردن معماها آموزش ديده‌اند.
يك شبكه عصبي شامل صدها لايه است كه با الهام از مغز انسان ايجاد شده‌اند و هر لايه بخشي متفاوت از معما را بررسي مي‌كند. پاسخ‌ها از تمامي لايه‌ها به تدريج با يكديگر تلفيق شده و يك نتيجه نهايي به دست مي‌آيد.
با اين‌همه شبكه‌هاي عصبي را بايد با زحمت فراوان و با استفاده از هزاران قطعه عكس آموزش داد و همين موضوع ايجاد اين شبكه‌ها را به كاري دشوار تبديل ساخته‌است. اما محققان ويكاريوس شبكه‌اي به نام RCN را ايجاد كرده‌اند كه فرايند دقيق مغز انسان را تقليد كرده و در عين حال نسبت به يك شبكه عصبي به قدرت محاسباتي كمتري نياز دارد.
مغز انسان از اين توانايي برخوردار است كه تصاوير را از روي شكل و بافت آنها شناسايي كند، حتي اگر تصوير ناواضح و كدر باشد. ويكاريوس نيز الگوريتمي براي RCN ايجاد كرده‌است كه مي‌تواند با تحليل پيكسل‌هاي يك عكس آنها را شناسايي كند.
حملات كپچاييدر سال 2013 شرکت ويکاريوس اعلام کرد با دقت 90 درصد، قادر به شکستن قفل کليد معماهاي کپچايي شده که در سايت‌هاي گوگل، ياهو، پي‌پل استفاده شده است.
از آن زمان تاكنون طراحان كپچا تست‌هاي خود را دشوارتر ساخته‌اند اما اكنون براي بار دوم محققان اين شركت مي‌گويند هوش مصنوعي آنها مي‌تواند در 66.6 درصد از موارد تست‌هاي reCaptcha در گوگل را حل كند.
اين نرم‌افزار جديد توانسته تست‌هاي reCaptcha كه توسط مولد كپچاي BotDetect ايجاد شده‌اند را با موفقيت 64.4 درصدي، كپچاهاي سايت ياهو را با دقت 57.4 درصدي و سايت پي‌پل را با دقت 57.1 درصدي حل كند.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۱۱۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین از مدل هوش مصنوعی تبدیل متن به ویدئو رونمایی کرد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از سی‌جی‌تی‌ان، مدل هوش مصنوعی بزرگ تبدیل متن به ویدیو که قادر به ایجاد یک ویدیوی ۱۶ ثانیه‌ای با کیفیت بالا و وضوح ۱۰۸۰ p با یک کلیک است، در پکن رونمایی شد.

این هوش مصنوعی که با نام «ویدو» (Vidu) شناخته می‌شود، توسط دانشگاه چینهوا و یک شرکت چینی فعال در حوزه هوش مصنوعی توسعه یافته و نخستین مدل هوش مصنوعی بزرگ تبدیل متن به ویدئو در چین با مدت طولانی، ثبات استثنایی و قابلیت‌های پویا است.

دانشمندان می‌گویند، انتظار می‌رود این شرکت به پیشرفت‌های قابل توجهی در تحقیقات پایه و فناوری‌های اصلی و کلیدی دست یابد، بنیاد توسعه نسل جدید هوش مصنوعی چین را مستحکم کند و کاربرد این فناوری را در صنایع مختلف ترویج دهد. 

مدل جدید از هوش مصنوعی باعث ایجاد ویدیو‌های پویایی می‌شود که می‌تواند برای مختلف اهداف مورد استفاده قرار گیرد. هوش مصنوعی ویدو همچنین می‌تواند ویدئو‌هایی با صحنه‌های پیچیده و مطابق با فیزیک دنیای واقعی، مانند نور و سایه‌های واقع‌گرایانه و حالات دقیق چهره تولید کند. این مدل همچنین تخیل بسیار بالایی دارد تا اجسام پیچیده و دقیق را هم به تصویر بکشد.

این تکنولوژی جدید که به نام متن به ویدیو‌ شناخته می‌شود، با استفاده از الگوریتم‌های پیشرفته یادگیری عمیق و شبکه‌های عصبی مصنوعی ایجاد شده که توانایی تحلیل و تبدیل متن به قالب‌های دیگر را دارد.

این نوآوری به عنوان یکی از پیشرفت‌های بزرگ در زمینه هوش مصنوعی و پردازش زبان طبیعی توصیف می‌شود، چراکه این امکان را فراهم می‌کند که اطلاعات و داده‌های متنی به صورت ویدیویی تبدیل شوند تا در حوزه‌های مختلفی از جمله آموزش، تبلیغات، خبرنگاری و سرگرمی مورد استفاده قرار گیرد و امکانات جدید و جذابی را برای کاربران فراهم کند.

با معرفی این مدل هوش مصنوعی جدید، چین نشان داده که پیشروی در زمینه تکنولوژی و هوش مصنوعی را جدی می‌گیرد و از توانایی و تخصص بالای محققان و مهندسان خود برای توسعه تکنولوژی‌های نوین بهره می‌برد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی بی طرف نیست ؛ چشم بسته در جنگ شلیک می کند
  • ربات‌های قاتل؛ ترس از آینده هوش مصنوعی
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می‌رود
  • وضع مقررات برای استفاده تسلیحاتی از هوش مصنوعی
  • راهنمای جامع انتخاب و خرید دزدگیر منزل
  • هوش مصنوعی چینی متن را به ویدئو تبدیل می‌کند
  • هوش مصنوعی زندگی‌ها را نجات می‌دهد/ کاهش ۹۰ درصدی مرگ و میر بیماران قلبی
  • ساخت نخستین سلول مغزی مصنوعی با آب و نمک 
  • آنچه که باید در مورد ویژگی‌های جدید واتس‌اپ بدانید
  • چین از مدل هوش مصنوعی تبدیل متن به ویدئو رونمایی کرد